Neem contact met ons op
0593 - 52 23 67

Service & onderhoud

Elke installatie heeft zo nu en dan onderhoud nodig. Dat geldt met name voor uw CV-ketel. Dat is ook niet zo verwonderlijk, wanneer u bedenkt dat zo’n ketel al snel 1000 branduren per jaar maakt. 

Het belang van onderhoud

Tijdens een onderhoudsbeurt lopen we uw CV-ketel helemaal na, en controleren we deze op  storingen en kleine defecten. Eventuele versleten onderdelen worden vervangen. Een goed functionerende installatie is veel zuiniger, en levert u dus ook een besparing op uw energiekosten op. Ook voor de veiligheid, die u natuurlijk wilt waarborgen, is het aan te raden. Wij adviseren om in ieder geval één keer per jaar een onderhoudsbeurt uit te laten voeren.

Het onderhoudsabonnement

Bosma Installatie biedt u de mogelijkheid om een onderhoudsabonnement af te sluiten. U betaalt dan een vast bedrag per jaar, en in ruil daarvoor komen wij eens in de 12 maanden bij u langs voor een onderhoudsbeurt. U ontvangt hier automatisch bericht over. Met een onderhoudsabonnement van Bosma Installatie heeft u altijd een specialist achter de hand die voor u kleine storingen en defecten direct kan repareren.

Dit zorgt er weer voor dat de installaties optimaal blijven werken, en dat is natuurlijk wel een prettig gevoel. Bovendien bent u met een onderhoudsabonnement altijd voordeliger uit dan wanneer u achteraf een installateur met spoed op moet bellen om iets te laten repareren. 

Meer weten?

Wilt u meer weten over het onderhoudsabonnement van Bosma Installatie, dan kunt u ons een mail sturen. Voor het melden van een storing adviseren wij u om telefonisch contact met ons op te nemen. Wij doen er alles aan om u zo spoedig mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Meer informatie over Service & onderhoud? Neem contact op!