Neem contact met ons op
0593 - 52 23 67

Diensten

Sanitair

Als erkend installateur is Bosma Installatie specialist in de uitvoer van werkzaamheden gericht op de vervanging en plaatsing van al uw sanitair. Hierbij kunt u denken aan het renoveren van uw badkamer of het plaatsen van een nieuwe toilet. In onze ruime, moderne showroom in Beilen kunnen... Lees verder.

Wand- en vloertegels

Lees verder.

Verwarming

Bosma Installatie is uw verwarmingsspecialist als het gaat om het aanleggen van een complete CV-installatie of als het gaat om CV-ketelvervanging. Bosma Installatie werkt met diverse merken CV-ketels zoals Remeha, Nefit, Vaillant en Intergas. Op zoek naar een nieuwe CV-ketel? Maak dan... Lees verder.

Duurzame energie

Techniek voor onze toekomst De toenemende energieprijzen en de onzekerheid over de aanwending van de traditionele energiebronnen laten ons inzien dat wij met zijn allen stil moeten staan bij het opwekken van deze energie. Dit alles om te kunnen blijven genieten van warmte en comfort in uw... Lees verder.

Comfort Sanitair

Lees verder.

Installatietechniek

Lees verder.

Installatiewinkel

Bosma Installatie heeft de beschikking over een 250 mtr2 grote installatiewinkel voor al uw installatiematerialen. Hier ligt een breed en diep assortiment van alle voorkomende installatiematerialen. Zoals sanitair, allerlei soorten fittingen (knel, soldeer, pers etc.) en natuurlijk een groot... Lees verder.

Waterontharders

De voordelen van het ontharden van leidingwater zijn legio: Uw huid voelt zacht aan en is niet meer schraal U bespaart op schoonmaakmiddelen U bespaart energie (geen kalkaanslag meer in uw leidingen) Nadrogen van doucheruimte en kranen is eigenlijk niet meer nodig Minder storingen en... Lees verder.

Over ons

Bosma Installatie is een echt familie bedrijf dat al geruime tijd gevestigd is in Beilen. Anno 2017 beschikt Bosma Installatie over een full-service installatiebedrijf welke actief is op vele facetten van het installatievak. Bij Bosma Installatie werken uitsluitend vakmensen die hun vak... Lees verder.