Verwarming

Verwarming

Dat we in Nederland niet zonder verwarming kunnen staat vast. Maar veel mensen zijn zich niet bewust van wat er tegenwoordig allemaal mogelijk is op dit gebied. Bosma Installatie informeert u graag over de mogelijkheden!

Wat kunnen jullie voor mij betekenen op het gebied van verwarming?

Bosma Installatie is uw verwarmingsspecialist als het gaat om:

  • CV-installaties
    Wij zijn u graag van dienst bij het aanleggen van een complete CV-installatie, alsmede bij ketelvervanging. Bosma Installatie werkt uitsluitend met kwalitatief hoogwaardige en betrouwbare CV-ketel merken, zoals Remeha, Nefit, Vaillant en Intergas. Ook voor radiatoren en thermostaten kunt u bij ons terecht.
  • Vloerverwarming
    Steeds meer mensen kiezen voor vloerverwarming als hoofdverwarming. Niet zo verwonderlijk, want dit maakt het mogelijk om de ruimtes in huis op een zeer gelijkmatige manier te verwarmen en tegelijkertijd te besparen op uw energierekening. Ook het installeren van elektrische vloerverwarming in de badkamer is voor ons geen enkel probleem.
  • Service en onderhoud
    Van kleine en grote reparaties tot periodiek onderhoud van uw CV-installatie, er staat altijd een team van ervaren monteurs voor u klaar voor service en onderhoud.

Ja, wil graag meer weten over verwarming!

Bosma Installatie is gevestigd in Beilen maar is in de gehele regio actief. Zo zijn wij ook geregeld te vinden in onder andere Westerbork, Ruinen, Dwingeloo, Wijster en Witteveen! Neem gerust contact op voor meer informatie over onze diensten op het gebied van verwarming.

Openingstijden showroom Bij voorkeur op afspraak!

Dinsdag t/m Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag
09:00 - 13:00

Openingstijden installatiebedrijf/winkel

Maandag t/m Vrijdag
08:00 - 17:00
Zaterdag
09:00 - 13:00
© Bosma Installatie 2023 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl