Radiatoren

Zonder radiatoren kan er geen warmteoverdracht in uw huis of bedrijfspand plaatsvinden. Maar de ene radiator is de andere niet. 

Stijlvolle radiatoren

De meeste mensen beschikken over conventionele, niet al te fraai ogende radiatoren. Het is dan ook geen wonder dat veel mensen ze maar proberen te ‘verstoppen’ achter gordijnen en meubilair. Maar dit komt de warmteoverdracht in huis natuurlijk niet ten goede. Een veel beter oplossing is om eens te kijken naar een radiator die wél de gewenste uitstraling biedt. Ja, er zijn tegenwoordig zeer stijlvolle designradiatoren verkrijgbaar!

Besparen door waterzijdig inregelen

Bij driekwart van de huishoudens zijn de radiatoren niet goed ingeregeld. Dit zorgt dat de radiatoren niet helemaal goed warm worden, slechts gedeeltelijk warm worden, of in sommige ruimtes juist veel te heet worden. Door uw radiatoren waterzijdig te laten inregelen kunt u deze problemen verhelpen. U profiteert dan niet alleen van een hoger comfort in huis, maar ook van een flink lager energieverbruik. 

Het correct laten inregelen van uw radiatoren is zowel bij uw huidige radiatoren als bij de aankoop van nieuwe radiatoren zeker het overwegen waard. 

JAGA LOW-H2O VERKOZEN TOT ZUINIGSTE RADIATOR

Ben je een huis aan het bouwen of renoveren, toe aan een nieuwe radiator, of wil je een duurzaam exemplaar? De Jaga Low-H2O radiatoren zijn door Kiwa Technology gekozen tot de zuinigste radiator van Nederland dus zeker de moeite waard voor jouw interieur

 

Henrad Softline ECO

Uniek aan de Henrad ECO radiator is het concept waarbij de directe instroom van warm water eerst in de voorste plaat plaatsvindt waardoor deze een hogere temperatuur heeft.

Klik op de onderstaande afbeelding voor meer informatie!

Meer informatie

Bosma Installatie kan voor u in kaart brengen wat de mogelijkheden zijn en u een passende radiator bieden. Uiteraard kunnen wij uw nieuwe radiatoren ook voor u installeren en direct waterzijdig voor u inregelen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie! 

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden installatiebedrijf/winkel

Maandag
08:00 - 17:00
Di t/m Vr
08:00 - 17:30
Zaterdag
09:00 - 16:00

Openingstijden showroom Bij voorkeur op afspraak!

Maandag
Gesloten
Di t/m Vr
10:00 - 17:30
Zaterdag
09:00 - 16:00
© Bosma Installatie 2021 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl