Radiatoren

Radiatoren zijn een essentieel onderdeel van uw CV-installatie – zonder radiatoren kan er immers ook geen warmteoverdracht plaatsvinden. Dat gezegd hoeft u tegenwoordig geen genoegen meer te nemen met de saaie, conventionele radiatoren die standaard in de meeste woningen worden geplaatst. Bosma Installatie laat u graag zien wat er nog meer mogelijk is.

Wat voor radiatoren kunnen jullie leveren?

We zien vaak dat mensen die nog over conventionele radiatoren beschikken, trachten deze te ‘verbergen’ achter gordijnen en meubels. Hoewel dit begrijpelijk is, komt dit de overdracht van warmte niet ten goede; uw CV-ketel moet dan namelijk harder stoken om de ruimte op de gewenste temperatuur te kijken. Maar er zijn prima alternatieven! Zo biedt Bosma Installatie bijzonder stijlvolle design radiatoren, welke verkrijgbaar zijn in een breed scala aan stijlen, kleuren en afmetingen. We helpen u graag bij het uitzoeken van een radiator die wél de uitstraling biedt die u wenst.

Zijn er ook extra zuinige radiatoren verkrijgbaar?

Jazeker! Bosma Installatie levert bijvoorbeeld ook de Jaga Low-H2O radiatoren, welke door Kiwa Technology zijn verkozen tot zuinigste radiatoren van Nederland. Zeker het overwegen waard dus! U kunt tevens bij ons terecht voor Henrad Softline ECO radiatoren. Deze onderscheiden zich doordat de directe instroom van warm water eerst in de voorste plaat plaatsvindt, waardoor deze een hogere temperatuur heeft en er minder warmte verloren gaat via de achterzijde van de radiator.

Nieuwe radiator en meteen besparen op uw energieverbruik?

Als uw huidige radiatoren het nog prima doen, dan lijkt het wellicht wat overbodig om nieuwe radiatoren aan te schaffen. Maar wist u dat u met een nieuwe radiator ook een mooie besparing op uw energieverbruik kunt realiseren? Wij weten uit ervaring dat de radiatoren bij driekwart van de huishoudens met een CV-installatie niet goed zijn ingeregeld. Heeft u ook last van radiatoren die te langzaam opwarmen, slechts gedeeltelijk warm worden of misschien juist veel te heet worden? Dan zijn ze bij u ook niet naar behoren ingeregeld. Wanneer u door Bosma Installatie nieuwe radiatoren laat plaatsen, kunnen wij deze meteen waterzijdig inregelen. Dat wil zeggen dat we ervoor zorgen dat alle radiatoren in huis weer van de juiste toestroom van warm water voorzien worden. Het resultaat: een hoger comfort én een lagere energierekening.

Vanzelfsprekend kunnen wij ook uw huidige radiatoren waterzijdig inregelen.

Ja, wil graag meer weten over radiatoren!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van nieuwe radiatoren? Bosma Installatie kan voor elke situatie een passende radiator leveren. Uiteraard kunnen wij uw nieuwe radiatoren ook voor u installeren en meteen waterzijdig voor u inregelen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 

Openingstijden showroom Bij voorkeur op afspraak!

Dinsdag t/m Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag
09:00 - 13:00

Openingstijden installatiebedrijf/winkel

Maandag t/m Vrijdag
08:00 - 17:00
Zaterdag
09:00 - 13:00
© Bosma Installatie 2023 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl