Sanitiem

Sanitiem

Sanitiem is een samenwerkingsverband van 21 gespecialiseerde installatiebedrijven en sanitair specialisten die zich richten op die consumenten die volledig ontzorgd willen worden op het gebied van badkamers, toiletrenovaties, wand- en vloertegels, (centrale) verwarming, duurzame energie oplossingen, ventilatie, elektra en dak- en zinkwerk.

De bij Sanitiem aangesloten specialisten werken met name samen op het gebied van inkoop en promotie, zowel online als offline. Deze installatiebedrijven en sanitair specialisten kunnen u helpen om uw wooncomfort te verbeteren, advies te geven en hulp bieden bij al uw installatiewerkzaamheden. Onder het motto van Zelf doen, Samen doen en Laten doen kunt u samen met de specialist bepalen hoe u het hebben wilt. Of het nu gaat om een complete nieuwe badkamer en/of toilet, een nieuwe CV-ketel of duurzame energie oplossingen: Uw Sanitiem installateur ontzorgt, adviseert en installeert en biedt u bovenal de kwaliteit van een Vakman!

Zelf doen

Bent u zo’n handige doe-het-zelver en gaat u uw badkamer en/of toilet verbouwen? Of een nieuwe CV-ketel plaatsen inclusief leidingen en radiatoren? Neem dan eens contact op met een Sanitiem deelnemer in uw buurt. De benodigde materialen halen tegen scherpe inkoopprijzen, gereedschap huren en ook nog wel wat advies nodig? Uw Sanitiem vakman staat voor u klaar.

Samen doen

Als u uw badkamer wilt verbouwen en dit deels wil laten doen door een vakman neemt u dan gerust contact met ons op. Samen kunnen we kijken welke  werkzaamheden u eventueel zelf wilt en kunt verrichten. Ook bij deze mogelijkheid kunt u uiteraard gebruik maken van onze specifieke vakkennis.

Laten doen

En uiteraard kunt u alles door ons laten verzorgen. Van ontwerp tot realisatie van uw nieuwe badkamer en /of toilet. Maar ook het VEILIG en VAKKUNDIG plaatsen van een nieuwe CV-ketel kunt u het beste aan ons uitbesteden. Kiest u voor duurzaamheid dan bent u ook bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen samen met u bepalen wat voor uw situatie het beste is en leggen dit dan ook vakkundig aan.

Bekijk de Sanitiem website

Openingstijden showroom Bij voorkeur op afspraak!

Dinsdag t/m Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag
09:00 - 13:00

Openingstijden installatiebedrijf/winkel

Maandag t/m Vrijdag
08:00 - 17:00
Zaterdag
09:00 - 13:00
© Bosma Installatie 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl