Service & Onderhoud

Service & Onderhoud

Alle intensief gebruikte apparaten hebben zo nu en dan onderhoud nodig. Uw CV-ketel, die met gemak zo’n 1.000 branduren per jaar haalt, is daar geen uitzondering op. Gelukkig kunt u ook voor CV-ketel service en onderhoud terecht bij Bosma Installatie!

Waarom is CV-ketel onderhoud zo belangrijk?

Als uw CV-ketel het niet doet, dan heeft u geen verwarming en geen warm water in huis. Juist daarom is periodiek onderhoud zo belangrijk: beginnende problemen en kleine defecten kunnen dan direct verholpen worden om te zorgen dat uw CV-ketel goed blijft functioneren en dat de levensduur van het apparaat verlengd wordt. Daar komt bij dat een installatie die goed functioneert, ook veel zuiniger is dan een ketel met allerlei kleine gebreken. Door tijdig onderhoud te laten uitvoeren kunt u dus ook onnodig hoge energierekening voorkomen. En tot slot is er natuurlijk nog het veiligheidsaspect: een goed onderhouden CV-ketel is een veilige CV-ketel!

Ja, wil graag meer weten over CV-ketel service en onderhoud!

Is uw CV-ketel toe aan onderhoud? Neem vandaag nog contact op met Bosma Installatie om een onderhoudsbeurt in te plannen. Indien u op dit moment een CV-ketel storing heeft, adviseren wij om ons even te bellen zodat wij u zo snel mogelijk van dienst kunnen zijn. Indien uw huidige CV-ketel echt zijn beste tijd heeft gehad, kunt u ook bij ons terecht voor ketelvervanging.

Openingstijden showroom Bij voorkeur op afspraak!

Dinsdag t/m Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag
09:00 - 13:00

Openingstijden installatiebedrijf/winkel

Maandag t/m Vrijdag
08:00 - 17:00
Zaterdag
09:00 - 13:00
© Bosma Installatie 2023 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl