Elektrische vloerverwarming

Elektrische vloerverwarming

Heeft u ook zo’n hekel aan een koude badkamervloer? Dan is de installatie van elektrische vloerverwarming in de badkamer zeker het overwegen waard! Als uw vertrouwde sanitair specialist vertelt Bosma Installatie u graag meer over de voordelen en de mogelijkheden van elektrische vloerverwarming in de badkamer.

Waarom elektrische vloerverwarming in de badkamer?

Wanneer vloerverwarming als hoofdverwarming wordt toegepast, maakt men gebruik van verwarming middels water. In dat geval wordt er een compleet leidingstelsel onder de vloer aangelegd, dat wordt aangesloten op de kamerthermostaat. Maar als u alleen in de badkamer vloerverwarming wilt, is dat niet nodig. U kunt dan namelijk gebruik maken van elektrische vloerverwarming. Met deze bijzonder comfortabele manier van verwarmen profiteert u van een snelle en gelijkmatige warmtestraling vanuit het gehele vloeroppervlak. Ook niet onbelangrijk: voor elektrische vloerverwarming is geen hak- en breekwerk vereist! Kortom, een prima alternatief voor de standaard decorradiatoren.

Wat zijn de mogelijkheden voor elektrische vloerverwarming?

Als het op elektrische vloerverwarming aankomt, dan werken we bij Bosma Installatie met de producten van MAGNUM Heating. MAGNUM vloerverwarmingssystemen, die zeer geschikt zijn als bijverwarming, kunnen namelijk in nagenoeg elke situatie worden toegepast. Zo is er bijvoorbeeld de MAGNUM Mat, welke speciaal ontwikkeld is om op een reeds aangelegde afwerkvloer of over een bestaande tegelvloer toch nog vloerverwarming te kunnen installeren. En doordat de mat direct onder de oppervlakte ligt, profiteert u van een optimale opwarmsnelheid. Alle vloerverwarmingssystemen worden geleverd met de geavanceerde digitale MAGNUM X-treme Control klokthermostaat.

Ja, wil graag meer weten over elektrische vloerverwarming!

De Magnum Mat is slechts een voorbeeld van wat er allemaal mogelijk is met MAGNUM. Neem een kijkje op de website van MAGNUM Heating of neem contact op met Bosma Installatie voor meer informatie over de mogelijkheden.

 

Openingstijden showroom Bij voorkeur op afspraak!

Dinsdag t/m Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag
09:00 - 13:00

Openingstijden installatiebedrijf/winkel

Maandag t/m Vrijdag
08:00 - 17:00
Zaterdag
09:00 - 13:00
© Bosma Installatie 2023 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl