Decorradiatoren

Decorradiatoren

Op zoek naar decorradiatoren in Drenthe? Dan bent u bij Bosma Installatie aan het juiste adres. Als ervaren sanitair specialist laten wij u graag kennismaken met ons assortiment Vasco design radiatoren.

Waarom decorradiatoren?

Laten we even eerlijk zijn: niemand vindt het prettig om in een koude badkamer te staan. Degelijke badkamer verwarming is dan ook van essentieel belang om elke dag weer van een behaaglijke temperatuur in de badkamer verzekerd te zijn. Tegelijkertijd wilt u niet te veel betalen om uw badkamer te verwarmen. En het oog wil natuurlijk ook wat; de radiator moet wel passen bij de stijl van uw badkamer. Daarom kiezen we bij Bosma Installatie voor de decorradiatoren van Vasco. Deze staan garant voor een efficiënte werking en een optimale warmteafgifte, waardoor u nooit teveel aan energie betaalt. Bovendien zijn er tal van designs en kleuren mogelijk. Wij kunnen voor elke badkamer een passende decorradiator leveren!

Wat zijn de mogelijkheden op het gebied van Vasco decorradiatoren?

Vasco maakt zowel verticale als horizontale radiatoren, welke speciaal ontworpen zijn voor toepassingen in badkamers. Afhankelijk van de stijl van uw badkamer en uw persoonlijke voorkeur kunt u kiezen voor een design radiator met moderne, strakke lijnen, of juist een uitvoering met een speelse afwerking. In kleinere badkamers biedt een decorradiator in laddervorm uitkomst; daar kunt u dan uw handdoeken ophangen om te laten drogen. Maar ook stalen of aluminiumradiatoren behoren tot de mogelijkheden.

Voor een impressie van het assortiment Vasco badkamer radiatoren kunt u alvast een kijkje nemen op de officiële Vasco website.

Naast decorradiatoren zijn er vanzelfsprekend nog meer mogelijkheden op het gebied van badkamerverwarming. Zo kunt u er bijvoorbeeld ook voor kiezen om elektrische vloerverwarming te laten plaatsen.

Ja, ik wil graag meer weten over decorradiatoren!

Bosma Installatie kan zowel de levering als de installatie van een nieuwe decorradiator in uw badkamer verzorgen. Bent u er nog niet helemaal uit en kunt u wel wat deskundig advies gebruiken? Neem dan even contact met ons op of breng een bezoek aan onze showroom. Wij zijn gevestigd in het Drentse Beilen maar werkzaam in de gehele regio!

 

Openingstijden showroom Bij voorkeur op afspraak!

Dinsdag t/m Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag
09:00 - 13:00

Openingstijden installatiebedrijf/winkel

Maandag t/m Vrijdag
08:00 - 17:00
Zaterdag
09:00 - 13:00
© Bosma Installatie 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl