Badkamerverwarming

Badkamerverwarming

Een badkamer moet niet alleen functioneel en esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook behaaglijk. Dat kunt u realiseren door middel van (elektrische) vloerverwarming of decorradiatoren voor de badkamer. Als specialist op het gebied van badkamerverwarming kan Bosma Installatie u adviseren over de beste keus voor uw badkamer.

Welke mogelijkheden heb ik op het gebied van badkamerverwarming?

Decorradiatoren

Decorradiatoren zijn tegenwoordig in vele verschillende vormen, afmetingen en kleuren verkrijgbaar. Ook op het gebied van materialen kunt u alle kanten op; kijk bijvoorbeeld eens naar onze duurzame aluminium decorradiatoren van Vasco Oni. De vele verschillende uitvoeringen maken ze bijzonder breed toepasbaar! Onze decorradiatoren zijn niet alleen geschikt voor de badkamer en/of het toilet, maar kunnen ook prima uw hal, woonkamer of keuken worden geïnstalleerd.

Meer informatie over decorradiatoren

 

Vloerverwarming

Steeds meer mensen kiezen ervoor om vloerverwarming als hoofdverwarming te laten plaatsen. U kunt echter ook alleen vloerverwarming in de badkamer laten installeren; daarvoor biedt elektrische vloerverwarming uitkomst. In tegenstelling tot huishoudens met vloerverwarming als hoofdverwarming, wordt er geen gebruik gemaakt van water – geen kans op lekkages dus! Elektrische vloerverwarming kan zeer eenvoudig geïnstalleerd worden; er is geen hak- of breekwerk vereist, want het kan direct in de tegellijm of egalisatie verwerkt worden. Het neemt dus ook geen ruimte in beslag. Bovendien profiteert u met elektrische vloerverwarming voor een zeer snelle opwarming van de ruimte. Uw badkamer wordt gelijkmatig verwarmd, voor een aangenaam comfort. Nooit meer koude voeten!

Meer informatie over elektrische vloerverwarming

 

Ja, ik wil graag meer weten over badkamerverwarming!

Heeft u behoefte aan een deskundig advies over badkamerverwarming? Neem dan vandaag nog contact op met Bosma Installatie. Vanzelfsprekend kunnen wij ook de installatie van uw badkamerverwarming verzorgen! Wij zijn gevestigd in Beilen maar werkzaam in de hele regio. Zo zijn wij ook regelmatig te vinden in onder andere Dwingelo, Smilde en Witteveen.

Openingstijden showroom Bij voorkeur op afspraak!

Dinsdag t/m Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag
09:00 - 13:00

Openingstijden installatiebedrijf/winkel

Maandag t/m Vrijdag
08:00 - 17:00
Zaterdag
09:00 - 13:00
© Bosma Installatie 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl