Toiletrenovatie

Toiletrenovatie

Is uw toilet aan vervanging toe? Dan bent u bij Bosma Installatie aan het juiste adres. Als sanitair specialist van Drenthe verzorgen wij graag een gehele of gedeeltelijke toiletrenovatie voor u.

Wat zijn de mogelijkheden op het gebied van toiletrenovatie?

Het maakt niet uit of u nu een gedeeltelijke of een volledige toiletrenovatie wilt laten doen, of misschien een gedeelte van de werkzaamheden zelf wilt uitvoeren; Bosma Installatie is u graag van dienst! Nieuwe wand- en vloertegels en eventueel een nieuw plafond, een mooi fonteintje, een nieuwe toiletzitting… of misschien overweegt u wel om uw huidige toilet te vervangen door een douche WC. Er is van alles mogelijk!

Behalve voor toiletrenovaties kunt u vanzelfsprekend ook bij Bosma Installatie terecht voor badkamers. Zelf uw nieuwe badkamer ontwerpen? Met onze unieke 3D planner maken we dat heel eenvoudig voor u! Uiteraard kunnen we u altijd bijstaan met een deskundig advies.

Ja, ik wil graag meer weten over toiletrenovaties!

Bij Bosma Installatie hebben we al vele mooie toiletruimtes gerealiseerd in Beilen en omstreken! Kom gerust eens langs bij onze showroom om inspiratie op te doen voor uw nieuwe toiletruimte of neem even contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Openingstijden showroom Bij voorkeur op afspraak!

Dinsdag t/m Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag
09:00 - 13:00

Openingstijden installatiebedrijf/winkel

Maandag t/m Vrijdag
08:00 - 17:00
Zaterdag
09:00 - 13:00
© Bosma Installatie 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl