Feel Good Shower

Feel Good Shower

Met name in donkere dagen van het jaar krijgen veel mensen in Nederland last van een winterdipje als gevolg van te weinig zonlicht. Ook een tekort aan vitamine D ligt in deze periode al snel op de loer. Maar er is een geweldige oplossing! Bosma Installatie laat u graag kennismaken met de Feel Good Shower: lichttherapie in uw badkamer.

Wat is de Feel Good Shower?

De Feel Good Shower van Xenz is een paneel dat u in uw doucheruimte plaatst. Het paneel is uitgerust met infraroodlampen en UV-lampen. Het infrarood licht heeft een therapeutische werking, helpt uw immuunsysteem sterker te maken en uw spieren te ontspannen. Tegelijkertijd zorgen de lagedruk UV-lampen (die overigens ook zeer geschikt zijn voor de lichtere huidtypes) voor een mooi, egaal kleurtje en stimuleren ze de aanmaak van vitamine D in het lichaam. De geïntegreerde timer van 12 minuten garandeert een verantwoorde dosering. Met de Feel Good Shower kunt u elke dag weer genieten van een heerlijk wellness momentje, gewoon in het comfort van uw eigen badkamer!

Welke mogelijkheden heb ik als ik een Feel Good Shower wil laten installeren?

Xenz Feel Good Showers zijn leverbaar in verschillende types. Zo kunt u kiezen voor een luxe uitvoering met infraroodlampen en UV-lampen, of een uitvoering met alleen infrarood. De Feel Good Showers met alleen infrarood verlichting zijn verkrijgbaar in drie verschillende afmetingen: S (kuiten), M (half body) en L (full body). Elke Feel Good Shower is leverbaar met witte, zwarte of grijze panelen, zodat u de kleur kunt afstemmen op de stijl van uw badkamer.

Ja, ik wil graag meer weten over de Feel Good Shower!

Lijkt het u wel wat, zo’n Feel Good Shower in uw badkamer? Neem gerust contact op met Bosma Installatie voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Als dé sanitair specialist van Beilen en omstreken zijn wij u graag van dienst!

Openingstijden showroom Bij voorkeur op afspraak!

Dinsdag t/m Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag
09:00 - 13:00

Openingstijden installatiebedrijf/winkel

Maandag t/m Vrijdag
08:00 - 17:00
Zaterdag
09:00 - 13:00
© Bosma Installatie 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl