Toiletzittingen

Toiletzittingen

Wellicht beschouwt u een toiletzitting niet als het meest belangrijke element van uw badkamer of toiletruimte. Maar u maakt er wel elke dag gebruik van – meerdere malen zelfs. En een goed passende, gebruiksvriendelijke en comfortabele toiletzitting kan wel degelijk een significant verschil maken in uw dagelijkse routine. Bent u benieuwd naar wat er zoal mogelijk is? Bosma Installatie laat het u graag zien.

Waarom Pressalit toiletzittingen?

Bij Bosma Installatie werken we uitsluitend met Pressalit. Dit kwaliteitsmerk is gespecialiseerd in eenvoudige en originele toiletzittingen, welke gekenmerkt worden door Deens design. En de kwaliteit? Die is ongeëvenaard. U krijgt niet voor niets maar liefst 10 jaar garantie op uw nieuwe Pressalit toiletzitting!

Welke toiletzitting past bij mij?

Als wij u een tip mogen geven bij de aanschaf van een nieuwe toiletzitting, dan is het om te kiezen voor soft close toiletzittingen. Met een soft close functie profiteert u van een toiletzitting die langzaam op het toiletcloset neerdaalt. Dat betekent geen luide knallen meer, ook niet als iemand per ongeluk de zitting laat vallen. Neem het maar van ons aan: als u één keer een soft close toiletzitting heeft uitgeprobeerd wilt u nooit meer zonder! Er zijn soft close varianten verkrijgbaar in een breed scala aan vormen, afmetingen, stijlen en kleuren.

Op de officiële Pressalit website kunt u op uw gemak de vele mogelijkheden bekijken en bepalen welke toiletzitting het beste bij u past.

Ja, ik wil graag meer weten over toiletzittingen!

Heeft u interesse in Pressalit toiletzittingen, neem dan contact op met Bosma Installatie. Wij zijn gevestigd in Beilen maar werkzaam in heel Drenthe. Zo zijn wij ook regelmatig te vinden in onder andere Orvelte, Oranje en Witteveen.

 

Openingstijden showroom Bij voorkeur op afspraak!

Dinsdag t/m Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag
09:00 - 13:00

Openingstijden installatiebedrijf/winkel

Maandag t/m Vrijdag
08:00 - 17:00
Zaterdag
09:00 - 13:00
© Bosma Installatie 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl