Douche WC

Douche WC

Heeft u zich weleens afgevraagd hoe het toilet van de toekomst eruitziet? Bij Bosma Installatie hebben we daar wel een aardig idee over. Sterker nog, wij zijn ervan overtuigd dat het toilet van de toekomst al bestaat. Wij laten u graag kennismaken met de voordelen van een douche WC.

Wat is een douche WC?

Een douche WC is een toilet dat is voorzien van een geïntegreerde ‘onderdouche functie’ in de vorm van een onzichtbaar geplaatste douchearm. Na een simpele druk op de knop wordt het onderlichaam gereinigd met een waterstraal op lichaamstemperatuur. Vervolgens wordt het onderlichaam gedroogd door een aangename warme straal van warme lucht.

Wat zijn de voordelen van een douche WC?

We gaan allemaal meerdere keren per dag naar het toilet. En hoewel een toiletbezoek iets heel triviaals lijkt, is er geen enkele reden waarom we daar niet een wellness momentje van zouden kunnen maken. Afgezien van het faciliteren van een weldadige, luxe beleving biedt een douche WC biedt echter nog een ander groot voordeel ten opzichte van een conventioneel toilet: de hygiëne. De reiniging met water is veel efficiënter dan met toiletpapier. Het helpt ook om irritaties te voorkomen. Omdat u niet langer uw handen hoeft te gebruiken, hoeft u deze ook niet meer per se te wassen na uw toiletbezoek. En heeft u al gedacht aan hoeveel toiletpapier u wel niet kunt besparen met een douche WC? Ja, het is ook nog eens een ecologisch verantwoorde en duurzame oplossing!

Ja, ik wil graag meer weten over douche WC’s!

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden van uw eigen douche WC? Neem dan contact op met Bosma Installatie! Wij zijn gevestigd in Beilen (Drenthe) maar werkzaam in de hele regio. Zo zijn we ook geregeld te vinden in onder andere Dwingeloo, Westerbork, Hooghalen en Orvelte. Goed om te weten: U kunt ook bij ons terecht voor een complete toiletrenovatie!

Openingstijden showroom Bij voorkeur op afspraak!

Dinsdag t/m Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag
09:00 - 13:00

Openingstijden installatiebedrijf/winkel

Maandag t/m Vrijdag
08:00 - 17:00
Zaterdag
09:00 - 13:00
© Bosma Installatie 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl