Looox accessoires

Looox accessoires

Bent u op zoek naar stoere badkamer accessoires? Bosma Installatie is dealer van LoooX accessoires, welke ongetwijfeld in de smaak zullen vallen! Dit merk maakt uitsluitend gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen zoals RVS en massief eiken. Van badmeubelen en spiegels tot opbergsystemen en toilet accessoires, LoooX biedt alles voor een stijlvolle afwerking van uw badkamer!

Wat is er zoal mogelijk op het gebied van LoooX accessoires?

Het LoooX assortiment is bijzonder uitgebreid. Hieronder een kleine greep uit de verschillende LoooX collecties die wij leveren:

LoooX Wood Collection

Zoals de naam al doet vermoeden bestaat deze schitterende collectie uit houten badkamer accessoires, zoals wandplanken, badmeubels en handdoekhouders. Voor een mooie, warme look en feel in uw badkamer.

Bekijk de LoooX Wood Collection

LoooX Corner Shelf Collection

Deze collectie is de ideale oplossing voor kleinere badkamers; de hoekplankjes maken het mogelijk om de hoeken van de ruimte optimaal te benutten. LoooX Corner Shelf items zijn leverbaar in geborsteld RVS, in de kleuren antraciet, wit en matzwart en zeer goed te combineren met onder andere de LoooX Colour Box collectie.

Bekijk de LoooX Corner Shelf Collection

LoooX BoX Collection

LoooX BoX is een serie met stijlvolle, praktische inbouwnissen voor het netjes opbergen van bad- en doucheproducten. De inbouwnissen, verkrijgbaar in RVS, zwart en wit, zijn bovendien verrassend eenvoudig te plaatsen.

Bekijk de LoooX BoX Collection

Ja, ik wil graag meer weten over LoooX accessoires!

Als sanitair specialist van Drenthe levert Bosma Installatie een bijzonder uitgebreid assortiment met LoooX accessoires. Neem gerust even contact op voor meer informatie of bezoek onze showroom in Beilen om inspiratie op te doen.

Openingstijden showroom Bij voorkeur op afspraak!

Dinsdag t/m Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag
09:00 - 13:00

Openingstijden installatiebedrijf/winkel

Maandag t/m Vrijdag
08:00 - 17:00
Zaterdag
09:00 - 13:00
© Bosma Installatie 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl