Geesa accessoires

Geesa accessoires

Bij Bosma Installatie willen we eigenlijk geen genoegen nemen met minder dan een perfecte afwerking. We besteden dan ook graag extra aandacht aan de details van sanitaire ruimtes. De badkamer accessoires, bijvoorbeeld! Zo leveren wij onder andere Geesa accessoires voor de badkamer.

Waarom Geesa accessoires?

Geesa is een van de meest toonaangevende Nederlandse fabrikanten op het gebied van badkamer accessoires. Het merk werd opgericht in 1885 en is dus al ruim 135 jaar actief in de branche. Geesa badkamer accessoires worden gekenmerkt door een hoogwaardige kwaliteit, doordachte designs en een ongeëvenaard oog voor detail.

Wat voor Geesa accessoires zijn er zoal verkrijgbaar?

U kunt bij Bosma Installatie terecht voor alle denkbare Geesa accessoires, zowel voor badkamers als voor toiletruimtes. Hierbij kunt u denken aan badgrepen, douchemanden, handdoekhouders, plancetten, toiletborstelhouders, zeepdispensers, spiegels en nog veel meer! Neem gerust alvast een kijkje op de officiële Geesa website voor een impressie van de mogelijkheden.

 

Ja, ik wil graag meer weten over Geesa accessoires!

Heeft u interesse in Geesa accessoires? Neem dan contact op met Bosma Installatie of breng een bezoek aan onze showroom in Beilen. We helpen u graag om uw sanitaire ruimtes tot in de kleinste details naar wens te maken!

 

Openingstijden showroom Bij voorkeur op afspraak!

Dinsdag t/m Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag
09:00 - 13:00

Openingstijden installatiebedrijf/winkel

Maandag t/m Vrijdag
08:00 - 17:00
Zaterdag
09:00 - 13:00
© Bosma Installatie 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl