Plafonds

Plafonds

Een ruimte is pas écht af wanneer ook het plafond netjes is afgewerkt. Bosma Installatie in Beilen is officieel dealer van Luxalon® plafonds en vertelt u graag meer over de mogelijkheden.

Waarom een Luxalon® plafond?

Met een Luxalon® plafond geeft u elke ruimte in huis een sfeervolle uitstraling. U heeft de keuze uit een breed scala aan kleuren en afwerkingen, waardoor er voor elk interieur een passend plafond te vinden is. Bovendien zijn de Luxalon® plafonds bijzonder gemakkelijk te (de)monteren.

Wat voor Luxalon® plafonds kunnen jullie plaatsen?

Bosma Installatie kan voor elke ruimte van uw woning het juiste plafond leveren. Hieronder lichten we kort de mogelijkheden toe:

 • Badkamer plafonds
  Luxalon® plafonds zijn de ideale oplossing voor elke badkamer; ze zijn vochtbestendig, waardoor schimmel als gevolg van condensvorming geen kans meer krijgt. Daarbij kunnen leidingen en andere elementen die u liever niet in het zicht heeft, eenvoudig achter het plafond worden weggewerkt. Uiteraard kan er op elke gewenste plek verlichting worden ingebouwd.
   
 • Keuken plafonds
  De keuken is een ruimte waar veel afvoerkanalen, leidingen en bedradingen doorheen lopen. Door een Luxalon® plafond in uw keuken te laten installeren kunt u dergelijke zaken op een nette manier wegwerken en tegelijkertijd uw keuken een unieke uitstraling geven. Luxalon® plafonds voor de keuken zijn vochtbestendig en heel eenvoudig schoon te maken.
   
 • Woonkamer plafonds
  Met panelen die leverbaar zijn in lengtes tot maar liefst zes meter is er voor elke woonkamer een geschikt Luxalon® plafond te vinden. Alle panelen zijn individueel te demonteren, zodat u bedradingen netjes kunt wegwerken en altijd overal bij kunt indien dat nodig is. Daarbij zijn er diverse akoestische oplossingen mogelijk.
   
 • Buitenplafonds
  Naast plafonds voor binnen levert Bosma Installatie ook Luxalon® plafonds voor toepassingen buitenhuis. Deze 100% vochtbestendige buitenplafonds zijn bijzonder geschikt voor bijvoorbeeld veranda’s, luifels en carports. Ook Luxalon® buitenplafonds zijn nagenoeg onderhoudsvrij. U kunt indien nodig een vochtig doekje over het plafond halen, verder heeft u er geen omkijken naar!

 

Ja, ik wil graag meer weten over plafonds!

Heeft u interesse in een mooi en onderhoudsvrij plafond? Neemt u dan contact op met Bosma Installatie! Als dé plafondspecialist van Beilen en omstreken vertellen we u graag meer over de mogelijkheden en de unieke eigenschappen van onze Luxalon® plafonds. Uiteraard kunt u ook altijd bij ons terecht voor een vrijblijvende offerte.

 

Openingstijden showroom Bij voorkeur op afspraak!

Dinsdag t/m Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag
09:00 - 13:00

Openingstijden installatiebedrijf/winkel

Maandag t/m Vrijdag
08:00 - 17:00
Zaterdag
09:00 - 13:00
© Bosma Installatie 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl