Waterontharders

Waterontharders

De grootste vijand van een mooie, stralende badkamer? Kalk! Tja, het leidingwater in Nederland bevat nu eenmaal relatief veel kalk. Daar doet u niets aan. Maar u kunt wél zorgen dat al dat kalk uit het water wordt gefilterd voordat het bij u uit de kraan komt. Een waterontharder wordt geplaatst op de plek waar de waterleiding uw woning binnenkomt en filtert het water voordat het naar onder andere uw keuken en badkamer gaat. De ideale oplossing tegen kalkaanslag en alle problemen die daar mee gepaard gaan!

Wat zijn de voordelen van een waterontharder?

De aanschaf en installatie van een waterontharder vergt vanzelfsprekend een investering. Maar de voordelen zijn die dubbel en dwars waard! Met een waterontharder profiteert u van tal van voordelen:

  • Een zachtere huid die niet langer schraal aanvoelt;
  • Nooit meer kalkaanslag in de badkamer;
  • Kranen en leidingen hoeven minder vaak vervangen te worden;
  • Minder schoonmaken, dus u bespaart op schoonmaakmiddelen en badkamer onderhoud;
  • U heeft geen agressieve anti-kalk producten meer nodig;
  • Een langere levensduur van uw waterverbruikende apparaten (denk aan uw wasmachine, vaatwasser, waterkoker en koffieapparaat).

Ja, ik wil graag meer weten over waterontharders!

Bent u inmiddels overtuigd door de voordelen van waterontharders? Neem dan contact op met Bosma Installatie voor meer informatie over de mogelijkheden of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Navigatie


Waterontharder informatie

Wat zijn de voordelen van een waterontharder? De aanschaf en installatie van een waterontharder vergt vanzelfsprekend een investering. Maar de voordelen zijn die dubbel en dwars waard! Met een...

Openingstijden showroom Bij voorkeur op afspraak!

Dinsdag t/m Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag
09:00 - 13:00

Openingstijden installatiebedrijf/winkel

Maandag t/m Vrijdag
08:00 - 17:00
Zaterdag
09:00 - 13:00
© Bosma Installatie 2023 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl