Kraan en douche

Kraan en douche

Kranen en douches vormen cruciale onderdelen van zowel uw keuken als uw sanitaire ruimtes. Ook hiervoor bent u bij Bosma Installatie aan het juiste adres!

Welke kranen en douches kan Bosma Installatie leveren?

 • Keukenkranen
  De keukenkraan is zonder twijfel het meest gebruikte onderdeel van uw keuken. Laat u daarom goed voorlichten over de aandachtspunten en mogelijkheden als u van plan bent een nieuwe keukenkraan aan te schaffen. Bosma Installatie levert keukenkranen in alle denkbare uitvoeringen, en voor elk budget!
 • Inbouwkranen
  Inbouwkranen kunnen in uw muur verwerkt worden en worden voornamelijk toegepast in doucheruimtes, bijvoorbeeld in combinatie met een (regen)doucheset. Het is echter ook mogelijk om inbouwkranen boven de wastafel of in de keuken te installeren. Bij Bosma Installatie werken we uitsluitend met inbouwkranen van de merken Hotbath, Grohe en Hansgrohe.
 • Fonteinkraantjes
  Fonteinkraantjes worden voornamelijk gebruikt voor het fonteintje in de toiletruimte. Dergelijke koudwaterkranen zijn bij ons verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en modellen, met een vaste of een draaibare uitloop. Wij leveren fonteinkraantjes van de merken Grohe en Hotbath, in verschillende prijsklassen.
 • Wastafelkranen
  Wastafelkranen zijn bij Bosma Installatie verkrijgbaar in een breed scala aan uitvoeringen, hoogtes en prijsklassen. Belangrijk bij de aanschaf van een nieuwe wastafelkraan is om eerst de diameter van de wasbak of waskom op te meten. De uitloop van de kraan op ongeveer een centimeter ten opzichte van de afvoer uit moet komen. Dit voorkomt namelijk dat het water te veel spettert.
 • Douchesets
  Als het op douchesets aankomt werken we bij Bosma Installatie voornamelijk met de douchesystemen van Grohe. Deze maken het mogelijk om uw huidige doucheset te vervangen voor een nieuwe, zonder dat een hele badkamer verbouwing nodig is. Dat bespaart u een hoop overlast en geld!
 • Thermostaatkranen
  Een thermostaatkraan zorgt ervoor dat het water altijd op de door u ingestelde temperatuur blijft, zelfs wanneer er op dat moment door iemand anders in huis water gebruikt wordt. Een thermostaatkraan voorkomt ook dat de watertemperatuur te hoog kan oplopen, wat u beschermt tegen verbranden. Bovendien helpt het u om water te besparen.

 

Ja, ik wil graag meer weten over kranen en douches!

Heeft u interesse in een van onze kranen en douches? Neem gerust contact op met Bosma Installatie of kom eens langs bij onze showroom in Beilen. Vanzelfsprekend zijn wij u ook graag van dienst bij het monteren van uw nieuwe kraan of doucheset.

Openingstijden showroom Bij voorkeur op afspraak!

Dinsdag t/m Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag
09:00 - 13:00

Openingstijden installatiebedrijf/winkel

Maandag t/m Vrijdag
08:00 - 17:00
Zaterdag
09:00 - 13:00
© Bosma Installatie 2023 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl