Xenz bad en douche

Xenz bad en douche

Als de sanitair specialist van Drenthe levert Bosma Installatie werkelijke alles dat u nodig heeft om de badkamer van uw dromen te realiseren. Als het gaat om baden en douchebakken werken wij voornamelijk met het Nederlandse topmerk Xenz.

Waarom Xenz baden en douchebakken?

Een van de primaire redenen dat wij voor Xenz hebben gekozen is het feit dat zij veel aandacht besteden aan de kwaliteit en afwerking van hun producten. Daarnaast biedt deze fabrikant werkelijk voor elke badkamer heeft passende producten. Voor grote en juist kleine badkamers, in alle denkbare stijlen. Xenz bad en douche producten zijn echte blikvangers!

Wat voor Xenz baden en douchebakken zijn er verkrijgbaar?

Als u dacht dat u alles wel gezien had op het gebied van baden, dan zult u verrast worden als u het aanbod van Xenz bekijkt. Van inbouwbaden tot vrijstaande baden en van ruimtebesparende tot bijzondere baden, de mogelijkheden zijn eindeloos. Ook op het gebied van douchevloeren en douchebakken zijn er vele verschillende kleuren en maten verkrijgbaar – van moderne vlakke douchevloeren tot luxe douchebakken.

Goed om te weten: Behalve voor Xenz baden en douchebakken kunt u ook bij ons terecht voor de Xenz Feel Good Shower.

Ja, ik wil graag meer weten over Xenz bad en douche!

Op de officiële Xenz website krijgt u al een aardig beeld van de Xenz baden en Xenz douchevloeren en –bakken die er verkrijgbaar zijn. Deze kunnen wij voor u leveren én installeren! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of breng een bezoek aan onze showroom. Bosma Installatie is gevestigd in het Drentse Beilen, vlak onder Assen. U bent van harte welkom!

Openingstijden showroom Bij voorkeur op afspraak!

Dinsdag t/m Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag
09:00 - 13:00

Openingstijden installatiebedrijf/winkel

Maandag t/m Vrijdag
08:00 - 17:00
Zaterdag
09:00 - 13:00
© Bosma Installatie 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl