Badmeubelen

Badmeubelen

Als u op zoek bent naar een betrouwbaar adres op het gebied van badmeubelen in Beilen en omstreken, dan zit u goed bij Bosma Installatie. Wij bieden u een uitgebreid assortiment badmeubelen van de Nederlandse A-merken Primabad en Thebalux.

Primabad badmeubelen

Bent u op zoek naar een mooi, kwalitatief hoogwaardig badkamermeubel met een praktische indeling en voldoende opbergruimte? Dan zijn de badmeubelen van Primabad zeker het bekijken waard. Het maakt niet uit of u nu een hele kleine of juist een grote badkamer heeft, want deze Nederlandse fabrikant biedt een breed scala aan mogelijkheden voor elke sanitaire ruimte. En dat tegen een bijzonder redelijke prijs.

Vraag Bosma Installatie naar de mogelijkheden van Primabad badmeubelen of bekijk de Primabad brochure online.

Thebalux badkamermeubelen

Hoewel het merk ook verkrijgbaar is in onder andere België en Duitsland, worden alle Thebalux badkamermeubelen in Nederland geproduceerd. U heeft de keuze uit een gevarieerd assortiment met badmeubels in alle soorten, maten en stijlen. Alleen al de collectie wastafels is zeer indrukwekkend, met varianten van keramiek, mineraalmarmer en/of beton. Daarnaast zijn er prachtige badmeubels en spiegelkasten, verkrijgbaar met diverse greepsoorten en in een breed scala aan stijlvolle kleuren. Iedereen kan slagen bij Thebalux!

Kijk alvast even op de officiële website van de fabrikant voor een impressie van Thebalux badkamermeubelen!

Ja, ik wil graag meer weten over badmeubelen!

Hoewel websites en brochures zich goed lenen om inspiratie op te doen, weten we als ervaren installatiebedrijf dat de meeste mensen badmeubelen toch graag eerst ‘in het echt’ willen bekijken alvorens zij de knoop doorhakken. We nodigen u dan ook graag uit om langs te komen bij onze showroom in Beilen, waar u uiteraard ook terecht kunt voor een deskundig advies op maat. Voor vragen over badmeubelen kunt u vanzelfsprekend ook altijd even contact met ons opnemen.

 

Openingstijden showroom Bij voorkeur op afspraak!

Dinsdag t/m Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag
09:00 - 13:00

Openingstijden installatiebedrijf/winkel

Maandag t/m Vrijdag
08:00 - 17:00
Zaterdag
09:00 - 13:00
© Bosma Installatie 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl