Douchewanden

Douchewanden

Het maakt niet uit of u nu een inloopdouche, een douchecabine of een douche-bad combinatie heeft; de juiste douchewanden hebben een grote invloed op zowel het gebruiksgemak als de algehele uitstraling van uw badkamer. Als de sanitair specialist van Drenthe vertelt Bosma Installatie u graag meer over de mogelijkheden van onze douchewanden.

Welke mogelijkheden zijn er op het gebied van bad- en douchewanden?

Voor inloopdouches, welke tegenwoordig vaak voorzien zijn van een naadloze douchevloer, zijn diverse soorten douchewanden mogelijk. Hierbij kunt u denken aan een vrijstaande douchewand, douchewanden voor in de hoek of een glazen douchewand. U kunt er tevens voor kiezen om een gesloten douchecabine te plaatsen; u kunt dan de douchedeur op maat laten maken. Ook inbouw/opbouw douchebakken met geïntegreerde douchegoten behoren tot de mogelijkheden.

Voor een bad-douche combinatie adviseren wij om in plaats van een douchewand een badscherm op de rand van het bad te plaatsen, zodat u geen kletsnatte badkamervloer krijgt als u gebruik maakt van de douche. Ook badschermen zijn in verschillende uitvoeringen leverbaar.

Voor douchewanden werken we bij Bosma Installatie met de douchewanden en douchecabines van de merken Sealskin, Novellini en HSK. Daarmee kunnen wij voor elke badkamer een passende oplossing bieden!

Ja, ik wil graag meer weten over douchewanden!

Heeft u interesse in een van onze douchewanden, douchecabines of badschermen? Bosma Installatietechniek heet u van harte welkom bij onze showroom in het Drentse Beilen, waar u op uw gemak de mogelijkheden van dichtbij kunt bekijken. Uiteraard helpen we u ook graag met een deskundig advies op maat!

Openingstijden showroom Bij voorkeur op afspraak!

Dinsdag t/m Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag
09:00 - 13:00

Openingstijden installatiebedrijf/winkel

Maandag t/m Vrijdag
08:00 - 17:00
Zaterdag
09:00 - 13:00
© Bosma Installatie 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl