Douchevloeren

Douchevloeren

Wilt u zelf een nieuwe badkamer ontwerpen of heeft u een badkamer renovatie in de planning heeft staan? Dan is de douchevloer wellicht niet het eerste waar u aan denkt. Toch is dit een belangrijk onderdeel van het geheel. Bosma Installatie vertelt u graag meer over de mogelijkheden van Sealskin en Xenz douchevloeren.

Sealskin douchevloeren

Drempelloos douchen is momenteel bijzonder populair. Echter gaat het installeren van een vlakke douchevloer die naadloos aansluit op de rest van de badkamervloer, gaat gepaard met technische problemen. Bosma Installatie laat u graag kennismaken met Sealskin. Dit merk biedt u een uitgebreid assortiment met zowel vlakke douchevloeren als douchebakken, welke niet alleen een lust voor het oog zijn maar ook zeer eenvoudig geïnstalleerd kunnen worden.

Bekijk de Sealskin douchevloeren

Xenz douchevloeren

Naast douchevloeren van Sealskin werken we bij Bosma Installatie ook met de douchevloeren en douchebakken van Xenz (voorheen Beterbad). Met een ruime keuze uit verschillende uitvoeringen, afmetingen en kleuren biedt Xenz voor elke badkamer een passende oplossing.

Bekijk de Xenz douchevloeren en -bakken

Ja, ik wil graag meer weten over douchevloeren!

Neem gerust contact op met Bosma Installatie voor meer informatie over douchevloeren, of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Vanuit ons hoofdkwartier in Beilen bedienen wij de gehele regio. Zo zijn wij ook werkzaam in onder andere Ruinen, Hooghalen en Wijster.

Openingstijden showroom Bij voorkeur op afspraak!

Dinsdag t/m Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag
09:00 - 13:00

Openingstijden installatiebedrijf/winkel

Maandag t/m Vrijdag
08:00 - 17:00
Zaterdag
09:00 - 13:00
© Bosma Installatie 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl