Design radiatoren

Design radiatoren

Op zoek naar een betrouwbare leverancier van design radiatoren in Drenthe? Bij Bosma Installatie bent u aan het juiste adres!

Welke design radiatoren kunnen jullie leveren?

Bij Bosma Installatie werken we in badkamers uitsluitend met Vasco design radiatoren.‚Äč Daar hebben we bewust voor gekozen: dit merk levert design radiatoren in alle soorten en maten, welke stuk voor stuk gekenmerkt worden door een hoogwaardige kwaliteit. Bovendien garanderen Vasco badkamerradiatoren een optimale warmteafgifte. Op die manier bent u het hele jaar door verzekerd van een aangename temperatuur in de badkamer, zonder dat u hier ook maar een cent te veel voor betaalt.

Wat zijn de mogelijkheden van een Vasco badkamerradiator?

Vasco ontwerpt zowel verticale als horizontale badkamerradiatoren in uiteenlopende afmetingen. Afhankelijk van de interieurstijl en uw persoonlijke voorkeuren kunt u kiezen voor een strakke en moderne belijning of juist een speelse afwerking. Van designradiatoren met laddervorm en handdoekradiatoren tot stalen radiatoren en radiatoren in licht aluminium, het is allemaal mogelijk met Vasco. En u kunt de kleur van uw Vasco radiator gewoon afstemmen op uw interieur!

Voor een impressie van de mogelijkheden kunt u het Vasco assortiment bekijken.

Ja, wil graag meer weten over design radiatoren!

Neem gerust contact op met Bosma Installatie voor meer informatie, een deskundig advies op maat of een vrijblijvende offerte. Uiteraard laten wij u ook graag zien wat er nog meer mogelijk is op het gebied van badkamerverwarming!

 

Openingstijden showroom Bij voorkeur op afspraak!

Dinsdag t/m Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag
09:00 - 13:00

Openingstijden installatiebedrijf/winkel

Maandag t/m Vrijdag
08:00 - 17:00
Zaterdag
09:00 - 13:00
© Bosma Installatie 2023 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl