Ketelvervanging

Ketelvervanging

Wilt u thuis of op kantoor voorzien blijven van een aangename binnentemperatuur en een optimale warmwater voorziening, dan is het belangrijk om tijdig uw CV-ketel te vervangen. Ketelvervanging biedt u echter ook de mogelijkheid om uw maandelijkse energierekening flink omlaag te brengen. Bosma Installatie vertelt u hier graag meer over.

Wanneer is ketelvervanging noodzakelijk?

Het kan verleidelijk zijn om ketelvervanging zo lang mogelijk uit te stellen. Een nieuwe CV-ketel vergt immers een aardige investering. Maar een CV-ketel gaat nu eenmaal niet een leven lang mee; na 10 tot 15 jaar is het apparaat toch echt aan vervanging toe. Als u al een wat oudere ketel heeft waarvan de prestaties te wensen overlaten, of u geregeld een monteur moet laten komen om storingen te verhelpen, dan is ketelvervanging vaak de beste oplossing. En de techniek heeft de afgelopen jaren niet stilgestaan – het is mogelijk om voor een vergelijkbaar bedrag een nieuwe CV-ketel aan te schaffen die niet alleen een hoger comfort realiseert, maar ook nog eens een stuk zuiniger werkt. U kunt dan dus niet alleen de reparatiekosten voor uw oude ketel wegstrepen, maar ook direct gaan besparen op uw energieverbruik. Zo kunt u de investering voor een nieuwe ketel binnen afzienbare tijd terugverdiend hebben.

Hoe weet ik welke CV-ketel ik moet kiezen?

Vanwege de vele mogelijkheden die u tegenwoordig heeft kan het nog best een uitdaging zijn om de juiste CV-ketel uit te zoeken. Maar met Bosma Installatie staat u er niet alleen voor. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze en kunnen tevens de besparingsmogelijkheden voor u in kaart brengen. Maak gebruik van onze ketelwijzer of laat u door onze CV-ketel specialisten adviseren over de ketel waarmee u een optimaal binnenklimaat kunt realiseren en tegelijkertijd op uw energiekosten kunt besparen.

Ja, wil graag meer weten over ketelvervanging!

Wilt u ook profiteren van de voordelen van een nieuwe, energiezuinige CV-ketel? Schakel dan vandaag nog Bosma Installatie in voor het vervangen van uw oude ketel. Wij zijn gevestigd in Beilen maar actief in de gehele regio, waaronder ook in Hooghalen, Spier en Diever. Neem gerust contact met ons op voor een persoonlijk advies en een daarbij behorende offerte!

 

Openingstijden showroom Bij voorkeur op afspraak!

Dinsdag t/m Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag
09:00 - 13:00

Openingstijden installatiebedrijf/winkel

Maandag t/m Vrijdag
08:00 - 17:00
Zaterdag
09:00 - 13:00
© Bosma Installatie 2023 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl