Wand- en Vloertegels

Betonlook

Spreekt de stoere, rauwe uitstraling van beton u wel aan? Maar vindt u echt beton niet zo praktisch voor in huis? Dan zijn betonlook tegels ideaal! Deze geven de ruimte een robuuste look en feel en staan geweldig in een industrieel interieur.

Wat zijn de voordelen van betonlook tegels?

Betonlook tegels, die zijn geïnspireerd door betonvloeren, zijn bij Bosma Installatie verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Daarnaast is er een breed scala aan kleuren mogelijk; hoewel het grootste deel is uitgevoerd in grijstinten, zijn er ook beige en bruine tinten mogelijk. Verder is er volop variatie in verschillende structuren. Zo kunt u kiezen voor betonlook tegels met een versleten en verkleurde uitstraling, maar ook voor tegels waarmee u de look een nieuw ogende betonvloer kunt creëren, inclusief de glansvegen van het aansmeren.

Ja, ik wil graag meer weten over betonlook tegels!

Hoewel de onderstaande foto’s al een aardig beeld geven van wat u met betonlook tegels zou kunnen doen, weten we dat het fijn is om nieuwe wand- en vloertegels eerst even ‘in het echt’ te bekijken. U bent dan ook van harte welkom in onze showroom, die is gevestigd in het Drentse Beilen. Hier kunnen de experts van Bosma Installatie u tevens bijstaan met een deskundig advies over de aanschaf van nieuwe tegels.

Enkele voorbeelden van betonlook…

Openingstijden showroom Bij voorkeur op afspraak!

Dinsdag t/m Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag
09:00 - 13:00

Openingstijden installatiebedrijf/winkel

Maandag t/m Vrijdag
08:00 - 17:00
Zaterdag
09:00 - 13:00
© Bosma Installatie 2023 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl