Wand- en Vloertegels

Cementtegels

Cementtegels onderscheiden zich van andere wand- en vloertegels door de vele kleuren en patronen waarin ze verkrijgbaar zijn. Met deze handgemaakte tegels kunt u uw interieur een echte retro-uitstraling geven! Cementtegels zijn erg populair in badkamers en keukens. U kunt ervoor kiezen om een ruimte volledig met cementtegels te betegelen, maar het is ook leuk om ze te combineren met effen tegels en er mooie accenten mee te creëren.

Wat zijn de voordelen van cementtegels?

Cementtegels worden zoals gezegd stuk voor stuk met de hand gemaakt. Waar keramische tegels worden gebakken, worden cementtegels gedroogd. Nadat gekleurd cement in een mal wordt gegoten, worden de tegels onder hoge druk geperst. Na een aantal weken uitharden worden de tegels geïmpregneerd, zodat ze waterbestendig zijn. Wanneer u kiest voor cementtegels dan profiteert u van duurzame en nagenoeg onverslijtbare tegels die generaties lang mooi blijven!

Ja, ik wil graag meer weten over cementtegels!

Bosma Installatie biedt tal van mogelijkheden op het gebied van cementtegels, zowel voor wanden als voor vloeren. Kom gerust eens langs bij onze showroom in het Drentse Beilen om ons complete assortiment cementtegels van dichtbij te bewonderen en inspiratie op te doen!

Enkele voorbeelden van cementtegels…

Openingstijden showroom Bij voorkeur op afspraak!

Dinsdag t/m Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag
09:00 - 13:00

Openingstijden installatiebedrijf/winkel

Maandag t/m Vrijdag
08:00 - 17:00
Zaterdag
09:00 - 13:00
© Bosma Installatie 2023 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl