Wand- en Vloertegels

Keramisch parket/hout (houtlook)

Bent u ook zo gecharmeerd door de uitstraling van een echte houten vloer? Maar neigt u vanwege het gemak in onderhoud ook naar een tegelvloer? Bosma Installatie biedt u het beste van beide werelden. Wij laten u graag kennismaken met onze collectie keramisch parket!

Wat zijn de voordelen van keramisch parket?

Keramisch parket biedt u alle voordelen van een tegelvloer - met de warme uitstraling van een parketvloer. Keramisch parket is aanzienlijk makkelijk schoon te maken en te onderhouden dan een echte houten vloer; schuren, impregneren, lakken of oliën is niet nodig, en schoonmaken doet u gewoon zoals u met een conventionele tegelvloer zou doen. Met keramisch parket profiteert u van een bijzonder slijt- en krasvaste vloer die veel langer mooi blijft dan een houten vloer. Bovendien kunnen onze keramische parketvloeren zonder problemen gecombineerd worden met vloerverwarming!

Ja, ik wil graag meer weten over keramisch parket!

Bent u inmiddels overtuigd door de voordelen van een keramische parketvloer? Kom dan langs bij onze showroom in Beilen. Hier kunt u op uw gemak onze collectie keramisch parket bekijken en inspiratie opdoen voor uw interieur. Uiteraard staan onze vakmensen voor u klaar om u bij te staan met een gedegen advies.

Enkele voorbeelden van keramisch parket/hout (houtlook)…

Openingstijden showroom Bij voorkeur op afspraak!

Dinsdag t/m Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag
09:00 - 13:00

Openingstijden installatiebedrijf/winkel

Maandag t/m Vrijdag
08:00 - 17:00
Zaterdag
09:00 - 13:00
© Bosma Installatie 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl