Wand- en Vloertegels

Natuursteenlook

Natuursteen tegels zijn werkelijk prachtig. Maar ze vereisen wel enige voorzichtigheid. Zo zijn niet alle natuursteensoorten even goed bestand tegen krassen en slijtage. Daarnaast kan het gebruik van reinigingsproducten mogelijk lelijke vlekken en verkleuringen veroorzaken. Zit u daar niet op te wachten, kijk dan eens naar natuursteenlook tegels. Deze zijn nauwelijks van echt natuursteen te onderscheiden maar zijn veel praktischer in gebruik!

Wat zijn de voordelen van natuursteenlook tegels?

Hoewel natuursteenlook tegels eruitzien als echte natuursteen tegels, zijn ze in feite vervaardigd uit keramiek. Het feit dat ze onder hoge temperaturen zijn gebakken, maakt ze extreem bestendig tegen invloeden van buitenaf. Natuursteenlook tegels zijn kras- en slijtvast, water- en vuilafstotend en gaan de vorming van schimmels tegen. En die onvermijdelijke verkleuringen waar u met veel tegels van ‘echt’ natuursteen vroeger of later mee te maken krijgt? Daar hoeft u zich met natuursteenlook tegels geen zorgen over te maken. Last but not least: natuursteenlook tegels zijn vaak voorzien van een ruwe toplaag of zelfs een speciale antislip laag. Dat maakt ze ook tot een heel veilige keuze!

Natuursteenlook tegels zijn bij Bosma Installatie verkrijgbaar in verschillende kleuren. Ideaal om een natuurlijke en warme uitstraling in uw sanitaire ruimte(s) te creëren.

Ja, ik wil graag meer weten over natuursteenlook tegels!

Wilt u weten of natuursteenlook tegels écht nauwelijks van natuursteen tegels te onderscheiden zijn? Kom dan langs bij de showroom van Bosma Installatie en kijk of u het verschil ziet!

Enkele voorbeelden van natuursteenlook…

Openingstijden showroom Bij voorkeur op afspraak!

Dinsdag t/m Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag
09:00 - 13:00

Openingstijden installatiebedrijf/winkel

Maandag t/m Vrijdag
08:00 - 17:00
Zaterdag
09:00 - 13:00
© Bosma Installatie 2023 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl