Wand- en Vloertegels

Steenstrips

Bent u op zoek naar tegels die een stoere uitstraling aan uw ruimte geven? Dan zijn steenstrips wellicht de ideale optie voor u! Deze unieke tegeltjes, die veelal een grove, onregelmatige structuur hebben, kunnen als puzzelstukjes op een wand worden aangebracht. Hoewel de meeste mensen steenstrips gebruiken voor het creëren van een accentmuur, of er een gedeelte van een wand mee betegelen, bent u natuurlijk vrij om een complete ruimte van steenstrips te voorzien. U bent hoe dan ook verzekerd van een stijlvol interieur dat direct in het oog springt!

Wat zijn de voordelen van steenstrips?

Steenstrips zijn in verschillende soorten, maten en kleuren verkrijgbaar. Ook wat materialen betreft kunt u alle kanten op; er zijn varianten van natuursteen, baksteen, keramiek en kunststeen verkrijgbaar. Eén ding dat alle steenstrips met elkaar gemeen hebben is dat ze een relatief geringe dikte hebben. Dit zorgt er niet alleen voor dat ze eenvoudig te verwerken zijn, maar ook dat u minder ruimte verliest; het is doorgaans niet nodig om deur- en raamkozijnen aan te passen.

Ja, ik wil graag meer weten over steenstrips!

Bosma Installatie biedt u een indrukwekkende collectie steenstrips die u eigenlijk gewoon even in het echt moet zien. We nodigen u dan ook graag uit bij onze showroom, waar u op uw gemak inspiratie op kunt doen en u door onze vakmensen kunt laten informeren over de mogelijkheden.

We hopen u spoedig te mogen verwelkomen in het mooie Beilen!

Enkele voorbeelden van steenstrips…

Openingstijden showroom Bij voorkeur op afspraak!

Dinsdag t/m Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag
09:00 - 13:00

Openingstijden installatiebedrijf/winkel

Maandag t/m Vrijdag
08:00 - 17:00
Zaterdag
09:00 - 13:00
© Bosma Installatie 2023 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl