Wand- en Vloertegels

Vintage stijl

Bent u ook zo dol op vintage interieurs? Dan zal de collectie vintage wand- en vloertegels van Bosma Installatie ongetwijfeld in de smaak vallen! U heeft bij ons keuze uit vele originele kleuren en patronen.

Wat zijn de voordelen van vintage tegels?

Natuurlijk, u zou kunnen proberen of u echte vintage tegels kunt vinden. Maar dat is nog een behoorlijk grote uitdaging! Het komt niet vaak voor dat u een partij vintage tegels vindt die nog bruikbaar is voor het betegelen van een wand, laat staan voor een hele ruimte. En zelfs al slaagt u daarin, dan is de kans groot dat u daar de hoofdprijs voor betaalt. De vintage stijl tegels van Bosma Installatie bieden u een uitstekend alternatief. U schaft dan nieuwe tegels aan die wél die geliefde vintage look en feel hebben. Een bijkomend voordeel is dat deze nieuwe tegels in vintage stijl een veel langere levensduur hebben dan echte vintage tegels, mede omdat ze veel beter bestand zijn tegen de reinigingsmiddelen die we vandaag de dag gebruiken voor badkamer onderhoud.

Ja, ik wil graag meer weten over vintage stijl tegels!

Waarom zou u een disproportioneel bedrag neertellen voor echte vintage tegels, als u ook bij Bosma Installatie terecht kunt voor betaalbare vintage stijl tegels? Loop gerust eens binnen bij onze showroom in Beilen om ons indrukwekkende aanbod te bekijken!

Enkele voorbeelden van vintage stijl…

Openingstijden showroom Bij voorkeur op afspraak!

Dinsdag t/m Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag
09:00 - 13:00

Openingstijden installatiebedrijf/winkel

Maandag t/m Vrijdag
08:00 - 17:00
Zaterdag
09:00 - 13:00
© Bosma Installatie 2023 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl