Mechanische afvoer

Mechanische afvoer

Een adequate ventilatie in huis is van essentieel belang voor een gezond binnenklimaat. In vochtige ruimtes, zoals de badkamer, de toiletruimte en de keuken, is dat nog eens extra belangrijk. U wilt immers voorkomen dat er schimmel ontstaat. De beste manier om dit te doen is middels de installatie van een mechanisch ventilatiesysteem, oftewel mechanische afvoer. Ook hiervoor kunt u bij Bosma Installatie terecht!

Wat zijn de mogelijkheden op het gebied van mechanische afvoer?

Met een centrale ventilatie-eenheid (CVE) of pijpdakventilator (CVD) bent altijd verzekerd van een efficiënt geventileerde ruimte. De werking van deze mechanisme ventilatiesystemen is bijzonder energiezuinig en fluisterstil. Bovendien kunt u zelf eenvoudig instellen hoeveel er geventileerd moet worden. Bij Bosma Installatie werken we bijvoorbeeld met de Itho Daalderop CVE ECO RFT en de CVD ECO RFT systemen. Deze verbruiken tot wel 83% minder energie dan soortgelijke mechanische ventilatoren. De draadloze regelaars zorgen voor nog meer gebruikscomfort en maken een eenvoudige bediening vanuit elke ruimte van uw woning mogelijk.

Ja, wil graag meer weten over mechanische afvoer!

Heeft u behoefte aan meer informatie of advies met betrekking tot IthoDaalderop systemen of mechanische afvoer in het algemeen? Of wilt u een van onze ervaren monteurs inschakelen voor het onderhoud van uw mechanisch ventilatiesysteem? Neem dan contact op met Bosma Installatie. Meteen een vrijblijvende offerte aanvragen kan natuurlijk ook!

Meer informatie over IthoDaalderop mechanische ventilatie? KLIK HIER

 

 

Openingstijden showroom Bij voorkeur op afspraak!

Dinsdag t/m Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag
09:00 - 13:00

Openingstijden installatiebedrijf/winkel

Maandag t/m Vrijdag
08:00 - 17:00
Zaterdag
09:00 - 13:00
© Bosma Installatie 2023 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl