WTW

Als vooruitstrevend installatiebedrijf zijn we bij Bosma Installatie altijd op zoek naar innovatieve en duurzame oplossingen die uw wooncomfort verhogen en u tegelijkertijd helpen om minder energie te verbruiken. Ook voor de installatie van een WTW-systeem bent u bij ons aan het goede adres.

Wat is WTW?

WTW staat voor Warmte Terug Winning. Een WTW-systeem zuigt oude, vervuilde lucht uit de woning en blaast tegelijkertijd frisse lucht naar binnen. Maar in tegenstelling tot bij een conventioneel ventilatiesysteem, zoals de mechanische afvoer in uw badkamer, is een WTW-installatie ook in staat om uw woning te verwarmen. Het systeem bestaat namelijk uit een netwerk van kanalen die zo zijn ontworpen dat de koude en warme luchtstromen langs elkaar heen lopen. Een warmtewisselaar, die de warmte van de afgevoerde lucht op de aangevoerde buitenlucht overbrengt, maakt het mogelijk om de temperatuurverschillen te benutten en de woning op die manier te verwarmen.

Wat zijn de voordelen van Warmte Terug Winning?

Met een WTW-systeem bent u altijd verzekerd van een gezond binnenklimaat met een constante toevoer van verse lucht, zonder dat u last heeft van voelbare luchtstromen. Bovendien kunnen wij speciale luchtfilters plaatsen om de aangevoerde lucht te zuiveren; mensen met een huisstofmijtallergie zullen merken dat hun klachten al binnen korte tijd aanzienlijk verminderen.

Net zoals eigenlijk bij elke andere duurzame oplossing vraagt de installatie van een WTW-systeem om een investering. Maar doordat u direct gaat besparen op uw energiekosten, kunt u deze investering al relatief snel weer terugverdiend hebben. De WTW-systemen die wij installeren staan namelijk garant voor een hoog rendement.

Ja, wil graag meer weten over WTW!

Heeft u interesse in een WTW-systeem? Bosma Installatie vertelt u graag meer over de mogelijkheden voor uw specifieke situatie en kan uiteraard ook de investering en besparingsmogelijkheden voor u inzichtelijk maken. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Openingstijden showroom Bij voorkeur op afspraak!

Dinsdag t/m Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag
09:00 - 13:00

Openingstijden installatiebedrijf/winkel

Maandag t/m Vrijdag
08:00 - 17:00
Zaterdag
09:00 - 13:00
© Bosma Installatie 2023 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl